+40737159010 office@sbksecurity.ro

Companie

CE NE REPREZINTă

SBK SECURITY  

SBK SECURITY este o companie de securitate cu capital integral privat, care ofera clientilor doua categorii importante de servicii:

Servicii de monitorizare-interventie, paza si protectie pentru obiective si persoane, paza evenimente, consultanta de securitate.

Servicii de instalare tehnica a sistemelor de securitate.

SBK Security vine in ajutorul Dumneavoastra cu solutii inovatoare, oferind un pachet de servicii intergrate de securitate de inalta clasa. Combinam serviciile clasice de paza umana asupra obiectivelor contractate, cu servicii de monitorizare si interventie rapida pentru inlaturarea oricarui potential pericol, folosind un sistem profesional de monitorizare continua, pentru a sporii vigilenta si siguranta obiectivului.

Obiectivul principal al companiei este acela de a oferi clientilor, atat persoane fizice si juridice, un pachet de servicii cat mai complex, astfel incat sa poata beneficia de o SECURITATE TOTALA atat asupra persoanelor cat si a bunurilor detinute.

Activitatea SBK SECURITY se desfasoara cu personal calificat profesional, atestat conform legislatiei in vigoare si avand dotari tehnice corespunzatoare. Avem la baza un colectiv alcatuit din oameni tineri astfel incat prin dinamismul si originalitatea modului lor de a gandi si actiona, mereu orientat spre societatea actuala, sa oferim maximul de protectie necesar.

Misiunea noastră

  • Să oferim servicii de securitate de calitate, care să asigure siguranța clienților și bunurilor lor, prin monitorizare, pază, interventie rapida, sisteme de securitate, alarmare, pază și bodyguards.
  • Să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, oferind soluții personalizate și adaptate nevoilor lor.
  • Să fim un angajator de top, oferind posibilități de creștere și dezvoltare pentru personalul nostru.

Valorile noastră

  • Integritate: ne angajăm să menținem standardele de etică și integritate în toate aspectele activității noastre
  • Profesionalism: ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, prin instruirea și perfecționarea personalului nostru
  • Responsabilitate: ne asumăm responsabilitatea pentru siguranța clienților și bunurilor lor
  • Inovatie: ne angajăm să rămânem la curent cu tehnologiile și metodele moderne de securitate pentru a oferi servicii eficiente și eficace.

"Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Donec sollicitudin molestie malesuada."

Jane Doe – Dev Lead, Divi Corner

"Eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Donec sollicitudin molestie malesuada."

Jane Doe – Dev Lead, Divi Corner

"Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor."

Jane Doe – Dev Lead, Divi Corner